Keuken 2.JPG

Dagelijks verwerken we de producten uit onze moestuin tot een heerlijk middagmaal.
We maken elke dag verse soep, een hoofdmaaltijd en een lekker dessert.

Onder begeleiding van onze kok wassen, snijden en bereiden we de groenten tot een gevarieerde maaltijd.
Na het koken maken we de keuken samen weer proper en doen we de afwas.
In de namiddag verwerken we de groenten voor de volgende dag of voor in de diepvries.

Je mag werken op je eigen tempo, wel hechten we veel belang aan hygiënisch werken in onze keuken.
Het is dan ook belangrijk dat je de nodige hygiëneregels kan opvolgen.

Ronny: “Ik werk buiten en in de keuken, dat doe ik erg graag. Het maakt me niet uit wat we koken, ik doe alles met veel plezier.”


Interesse in dit aanbod?

Dan zijn er een aantal belangrijke voorwaarden waarmee je rekening moet houden.
Vervolgens kan je contact opnemen met Rotonde en bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden.